93 785 80 46

Serveis per a Comunitats

Estrena casa nova amb material de primera qualitat, totalmente a mida, com ha tu t’agrada.

Demana Pressupost

Qualsevol modificació que vulgueu del vostre habitatge, oficina, nau industrial, local comercial, etc… estarem encantats de fer-vos-la. No dubteu en demanar-nos pressupost.

La teva escala sempre a punt

¿Vols una casa a mida? Demanar pressupost.

Comunitats

Manteniment i reformes per a comunitats

Construcció de cases, torres, edificis, naus industrials, locals comercial, amb acabats de màxima qualitat. Disposem d’infraestructura tant humana, com tècnica, així com de mitjans materials capaç de garantir l’execució de qualsevol construcció d’obra nova amb garantia de qualitat i terminis d’acabament.

obra-nueva-construccion-salon

Així, podem oferir els nostres serveis en la construcció d’obra nova:

Sistema Elèctric

Millores d'Accessibilitat

Reformes de zones comuns

Balcons i façanes

Treballs

Alguns dels nostres treballs

L’experiència acumulada tant en obres de nova construcció com en rehabilitació integral d’edificis, façanes o manteniment de comunitats, ens permet garantir resultats satisfactoris de màxima qualitat dins dels terminis de temps pactats.

Torre Unifamiliar

Obra Nova

Escales Parc Vall Paradís

Obra Nova

Reforma Dutxa

Reformes

Façana Minyons Terrassa

Rehabilitació

Manteniment Comunitats

Comunitats

Casa Laura

Obra Nova

Torre en Matadepera

Obra Nova
presupuesto-obras-reformas-icon

Demana Pressupost

Qualsevol modificació que vulgueu del vostre habitatge, oficina, nau industrial, local comercial, etc… estarem encantats de fer-vos-la. No dubteu en demanar-nos pressupost.

Contacta

Envia'ns un missatge

INDUSTRIAL OLESA S.L. | CONSTRUCCIÓ

Posat en contacte amb nosaltres per a fer-nos  qualsevol consulta mitjançant les següents vies de contacte o emplenant el formulari i nosaltres ens podrem en contacte amb tu.

* Camps obligatoris

Sol·licitar Pressupost

Qualsevol modificació que vulgueu del vostre habitatge, oficina, nau industrial, local comercial, etc… estarem encantats de fer-vos-la. Omple el següent formulari de pressupost per obtenir les màximes dades possible per fer-li un pressupost totalment personalitzar i a mida de les teves necessitats.

En què estàs interessat?

o pots trucarnos al:

Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i la resta de normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i / o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Carrer de Bartrina, 184, 08226 Terrassa, Barcelona , o mitjançant un correu electrònic a iosl@iosl.cat.