93 785 80 46

Obra Civil

Estrena casa nova amb material de primera qualitat, totalmente a mida, com ha tu t’agrada.

Demana Pressupost

Qualsevol modificació que vulgueu del vostre habitatge, oficina, nau industrial, local comercial, etc… estarem encantats de fer-vos-la. No dubteu en demanar-nos pressupost.

texte obra civil

¿Pregunta civil? Demana pressupost

Obra Civil

Construcció d'obres noves

INDUSTRIAL OLESA S.L. es constitueix com a societat mercantil el 27 de desembre de l’any 1988, segons escriptura pública atorgada pel notari Rafael Vallejo i és controlada, dos anys mes tard, per treballadors de l’empresa unipersonal Francesc Puig passant així a ser la continuïtat de l’empresa familiar Puig Agustí que exercia l’activitat de construcció des d’abans del 1950. Els fills de Puig Agustí són qui constitueixen la base de la societat a la qual fem referència.

Industrial Olesa S.L. és una empresa de quasi 30 anys, però amb experiència dels socis de mes de 40 anys.

INDUSTRIAL OLESA S.L. es membre de la CECOT i té contractada amb la companyia WINTHERTUR la corresponent pòlissa de responsabilitat civil així com un contracte amb la companyia MEDEA que s’encarrega de l’assessorament i les funcions de seguretat en el treball.

Així també estem inscrits en el Registre d’Empreses Licitadores, tenint la següent qualificació empresarial en construcció:

SubgrupCatCapacitat
C) EdificacionsBFins a 150.000€
1. DemolicionsBFins a 150.000€
2. Estructures de fàbrica o formigóBFins a 150.000€
3. Estructures metàl·liquesBFins a 150.000€
4. Feines de paleta, estucats i revestimentsDde 360.000 a 840.000€
5. Feines de pedrera i marbreBFins a 150.000€
6. Paviments, enllosats i enrajolatsBFins a 150.000€
7. Aïllaments i impermeabilitzacionsCde 150.000 a 360.000€
8. FusteriaBFins a 150.000€
9. Tancaments metàl·licsBFins a 150.000€

Treballs

Alguns dels nostres treballs

L’experiència acumulada tant en obres de nova construcció com en rehabilitació integral d’edificis, façanes o manteniment de comunitats, ens permet garantir resultats satisfactoris de màxima qualitat dins dels terminis de temps pactats.

Torre Unifamiliar

Obra Nova

Escales Parc Vall Paradís

Obra Nova

Reforma Dutxa

Reformes

Façana Minyons Terrassa

Rehabilitació

Manteniment Comunitats

Comunitats

Casa Laura

Obra Nova

Torre en Matadepera

Obra Nova
presupuesto-obras-reformas-icon

Demana Pressupost

Qualsevol modificació que vulgueu del vostre habitatge, oficina, nau industrial, local comercial, etc… estarem encantats de fer-vos-la. No dubteu en demanar-nos pressupost.

Contacta

Envia'ns un missatge

INDUSTRIAL OLESA S.L. | CONSTRUCCIÓ

Posat en contacte amb nosaltres per a fer-nos  qualsevol consulta mitjançant les següents vies de contacte o emplenant el formulari i nosaltres ens podrem en contacte amb tu.

* Camps obligatoris

Sol·licitar Pressupost

Qualsevol modificació que vulgueu del vostre habitatge, oficina, nau industrial, local comercial, etc… estarem encantats de fer-vos-la. Omple el següent formulari de pressupost per obtenir les màximes dades possible per fer-li un pressupost totalment personalitzar i a mida de les teves necessitats.

En què estàs interessat?

o pots trucarnos al:

Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i la resta de normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i / o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Carrer de Bartrina, 184, 08226 Terrassa, Barcelona , o mitjançant un correu electrònic a iosl@iosl.cat.