93 785 80 46

Un nou aire, un nou estil

Estrena casa nova amb material de primera qualitat, totalment a mida, com a tu t’agrada.

Demana Pressupost

Qualsevol modificació que vulgueu del vostre habitatge, oficina, nau industrial, local comercial, etc… estarem encantats de fer-vos-la. No dubteu en demanar-nos pressupost.

La casa dels teus somnis

¿Vols una casa a mida? Demanar pressupost.

Reformes

Reformem allò que més necessitis

De vegades, perquè no us agrada quelcom del vostre habitatge, d’altres, perquè necessiteu millorar l’accessibilitat d’aquest, les reformes poden ser per molts motius. Una de les motivacions principals que fa que les persones vulguin reformar la seva llar és la millora de l’accessibilitat.

Us manca una rampa, un ascensor o un remunta escales a la vostra comunitat? se us ha fet massa alta la banyera i preferiu canviar-la per còmode plat de dutxa? O simplement voleu que el vostre pis sigui diferent com és ara?

Així, podem oferir els nostres serveis en reformes:

Millores d'accesibilitat

Banys i lavabos

Cuines i Mentjadors

Habitatjes Familiars

Treballs

Alguns dels nostres treballs

L’experiència acumulada tant en obres de nova construcció com en rehabilitació integral d’edificis, façanes o manteniment de comunitats, ens permet garantir resultats satisfactoris de màxima qualitat dins dels terminis de temps pactats.

Torre Unifamiliar

Obra Nova

Escales Parc Vall Paradís

Obra Nova

Reforma Dutxa

Reformes

Façana Minyons Terrassa

Rehabilitació

Manteniment Comunitats

Comunitats

Casa Laura

Obra Nova

Torre en Matadepera

Obra Nova
presupuesto-obras-reformas-icon

Demana Pressupost

Qualsevol modificació que vulgueu del vostre habitatge, oficina, nau industrial, local comercial, etc… estarem encantats de fer-vos-la. No dubteu en demanar-nos pressupost.

Contacta

Envia'ns un missatge

INDUSTRIAL OLESA S.L. | CONSTRUCCIÓ

Posat en contacte amb nosaltres per a fer-nos  qualsevol consulta mitjançant les següents vies de contacte o emplenant el formulari i nosaltres ens podrem en contacte amb tu.

* Camps obligatoris

Sol·licitar Pressupost

Qualsevol modificació que vulgueu del vostre habitatge, oficina, nau industrial, local comercial, etc… estarem encantats de fer-vos-la. Omple el següent formulari de pressupost per obtenir les màximes dades possible per fer-li un pressupost totalment personalitzar i a mida de les teves necessitats.

En què estàs interessat?

o pots trucarnos al:

Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i la resta de normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i / o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Carrer de Bartrina, 184, 08226 Terrassa, Barcelona , o mitjançant un correu electrònic a iosl@iosl.cat.